Lijsttrekker VVD Uitgeest Gemeenteraadsverkiezingen 2022: Mike Zuurbier

Leden van VVD Uitgeest hebben de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 gekozen

© Anke Hartog

Behouden wat goed gaat, doorpakken op wat beter kan.

De ledenvergadering van de VVD-Uitgeest heeft Mike Zuurbier unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Mike (30) is sinds 2017 fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad en wil graag doorpakken op zaken die beter kunnen.

Mike wil dat de Gemeente Uitgeest zich gaat focussen op meer en slimmer bouwen van woningen: “Een groot probleem is het geringe aantal beschikbare woningen waardoor de prijzen enorm zijn gestegen. Dat klinkt fijn als je zelf een koophuis hebt, maar waar kunnen jouw (klein)kinderen dan straks wonen? Om dit probleem op te lossen moeten er op korte termijn minstens 500 woningen gebouwd worden in Uitgeest. Om die woningen betaalbaar te kunnen kopen of huren moet je ze ook slim bouwen. Hierbij kun je denken aan iets grotere projecten en prefab bouwen.”

De VVD bestaat uit een groot team enthousiaste Uitgeesters, waarvan er ruim tien klaar staan om voor Uitgeest aan de slag te gaan. Mike: ”Ik ben trots op een lijst met diverse achtergronden, van ondernemers tot specialisten in woningbouw, van een luchtvaartspecialist tot ingenieurs”.

De komende tijd zullen alle kandidaten zich aan jullie voorstellen. Heb je ideeën of voorstellen hoe we van ons dorp een nog mooier dorp kunnen maken? Kom dan eens langs op een zaterdagmiddag rond 14:00 uur. Wij zijn dan bij de Bierbrouwerij op de Lagendijk en gaan dan graag met jullie in gesprek!